Expert

AppliSoft - Full Stack Development

Connect

Vilka är vi?

AppliSoft är ett team med bred och lång erfarenhet inom systemutveckling. Vi är engagerade och kompetenta systemutvecklare som arbetar nära våra kunder. Vi är lyhörda för våra kunders behov och vi har spetskunskap inom teknik, bransch och effektiva metoder. Vår målsättning är att alltid göra vårt bästa och att ha en bra relation med kollegor och med kunder. 

Vi utvecklar webbaserade tjänster och finanslösningar byggda på ASP.NET MVC, WCF, Web services, MS SQL, Lotus Domino och COBOL. Vi arbetar agilt i enlighet med SCRUM. 

Vi är helt enkelt prestigelösa systemutvecklare och schyssta kollegor med en härlig teamkänsla. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

K E P A

KOMPETENS

  • Vi bemöter kundernas behov och utmaningar på ett professionellt sätt. Vi arbetar tillsammans med andra för att bygga ny kunskap och nya lösningar.

 ENGAGEMANG

  • Vi har ett stort engagemang i uppdrag och i kundens verksamhet och har alltid en positiv och innovativ inställning till uppgiften vi har framför oss. Vi har en nära och tät dialog med kunden och kollegorna samt att alla bidrar till att ha kul tillsammans för att skapa en arbetsplats där alla trivs.

 PRESTIGELÖSHET

  • Vi kavlar upp ärmarna och hjälper till när det behövs! Vi delar med oss av vår kunskap och respekterar andras kompetens och åsikter. Vi är öppen för nya idéer och vågar pröva nya lösningar på gamla problem.

 ANSVAR

  • Vi tar ansvar hela vägen!Jakobsbergsgatan 13
111 44 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Reykjavík

Nýherji
Austurbær Reykjavík Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på applicon?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@applicon.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor