Expert

T&D - Technology and Development

Connect

I T&D fokuserar vi på teknik, utveckling och förvaltning av SAP-lösningar för bankmarknaden. De systemmiljöer vi arbetar med består huvudsakligen av SAP S/4 HANA, SAP ERP, SAP PI och våra egna industrilösningar.

Vi arbetar nära, tillsammans i team med  kollegor och kunder, i både projekt- och förvaltningsåtaganden. Och vi skapar långsiktiga relationer.

Vi är mer än bara en leverantör - Vi är ett skönt gäng! Såklart är vi dessutom kompetenta, engagerade och prestigelösa. Vi är alla måna om att göra det lilla extra för både varandra och för våra kunder.

K E P A

KOMPETENS

  • Vi bemöter kundernas behov och utmaningar på ett professionellt sätt. Vi arbetar tillsammans med andra för att bygga ny kunskap och nya lösningar.

 ENGAGEMANG

  • Vi har ett stort engagemang i uppdrag och i kundens verksamhet och har alltid en positiv och innovativ inställning till uppgiften vi har framför oss. Vi har en nära och tät dialog med kunden och kollegorna samt att alla bidrar till att ha kul tillsammans för att skapa en arbetsplats där alla trivs.

 PRESTIGELÖSHET

  • Vi kavlar upp ärmarna och hjälper till när det behövs! Vi delar med oss av vår kunskap och respekterar andras kompetens och åsikter. Vi är öppen för nya idéer och vågar pröva nya lösningar på gamla problem.

 ANSVAR

  • Vi tar ansvar hela vägen!Jakobsbergsgatan 13
111 44 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Reykjavík

Nýherji
Austurbær Reykjavík Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på applicon?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@applicon.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor