Kickstarta din IT-karriär tillsammans med oss

Applicons Traineeprogram

Har du utbildning som civilingenjör, data- och systemutvecklare eller inom affärssystem och tjänstedesign? Vill vara med att skapa unika banklösningar? Då är Applicons Traineeprogram något för dig.

Med Applicons Traineeprogram får du möjligheten till en toppstart i din karriär. Du kommer att få en gedigen introduktion i syfte att lära känna oss och våra olika verksamhetsinriktningar. Du kommer att få insyn i våra olika system, tekniker och produkter som vi arbetar med. Din fadder kommer ge dig stöttning under en lång lång tid och du kommer att, tillsammans med din chef, att ta fram en kompetensutvecklingsplan så att du kan utvecklas på bästa sätt. Under din introduktionstid kommer du dessutom, såklart, att få lära känna vår bransch.

 

Låter det intressant?

Vi söker dig som nyligen tagit din examen som civilingenjör, data- och systemutvecklare, affärssystem och tjänstedesign eller motsvarande. Du tycker om programmering och/eller affärssystem, problemlösning, är nyfiken, prestigelös och vill arbeta med IT inom bank- och finansbranschen.

 

Ja, jag vill söka till Applicons traineeprogram!


 


 

 


 

Kontakta HR-ansvarig
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor